Meni restorana Mika Alas

Ovaj poznati beogradski riblji restoran nudi bogat asortiman visokokvalitetnih, i po izgledu i ukusu prefinjenih ribljih specijaliteta.

U bogatoj ponudi rečnih i morskih riba nalaze se: pastrmka, šaran, smuđ, som, losos, brancin, orada, škarpina, hobotnica, na više načina pripremljene lignje, dagnje... Tu je još i veliki izbor jela po porudžbini i jela pripremljena na eko roštilju.

Uz sve to možete uživati u velikom izboru kvalitetnih, vrhunskih barikiranih domaćih kao i stranih vina. Tradicija garantuje veliki izbor i vrhunski kvalitet.

Petkom i subotom za muzički program i Vaše dobro raspoloženje pobrinuće se orkestar "Žisel".

I zbog tradicije, i zbog dobrog raspoloženja u opuštenoj atmosferi, zbog ribe, intimnosti, tišine i mirisa reke, dolaze ovde obični ljudi, ali i poznat svet - diplomate i političari, estradne zvezde i biznismeni...

riblji restoran Mika Alas

Pogledajte našu ponudu specijaliteta i pića

Odličan ambijent za sva Vaša slavlja i poslovna druženja. Naši gosti se uvek dobro provesele u prijatnom ambijentu restorana, uz kvalitetna pića i bogat izbor jela.

riblji restoran Mika Alas

Jelovnik restorana Mika Alas

riblji restoran Mika Alas

Karta pića restorana Mika Alas

Restoran MIKA ALAS okupan svežinom reke Save čeka Vaš dolazak, kako bi Vam obezbedio ugodne trenutke odmora uz vrhunske specijalitete.

Ipak, ovaj restoran krije još neke tajne... Dođite, biće nam drago da ih podelimo sa Vama.

Radno vreme:
Svakog dana: 10:00 - 22:00h

Adresa:
Stari Obrenovački put 14, Beograd

Telefoni za informacije i rezervacije:
+381 11 254 44 48
+381 11 354 09 09

Pišite nam:
mikaalas15@gmail.com

Designed by: profesionalci.rs