jelovnik

BELA VINA - White wines 0,7 l

Rubin
  • Sauvignon – Terra Lazarica suvo, sa 12% alk

1450,00 rsd

  • Chardonnay- Terra Lazarica  suvo, sa 12% alk 

1450,00 rsd

Hepok
  • Žilavka - suvo sa 11,5% alk

1450,00 rsd

Vršac
  • Beli burgundac – suvo, sa 11,9 % alk

720,00 rsd

  • Muskat otonel – poluslatko, sa 13,2% alk

1150,00 rsd

  • Kasna berba – poluslatko, sa 14,5%  alk

2200,00 rsd

Vršac
  • Chardonnay – suvo vino sa  12,5% alk

1900,00 rsd

  • Sauvignon blanc – suvo, sa 12,5% alk

1900,00 rsd

  • Chardonnay –selekcija –suvo, sa 14% alk

2900,00 rsd

  • Rajnski rizling –poluslatko sa 11% alk

1900,00 rsd

Janko
  • Misija - suvo, sa 13.5% alk

1900,00 rsd

  • Misija –barrique – suvo sa 13.8% alk

2350,00 rsd

Lipovac
  • 70/30 -suvo belo vino sa 14,6% alk

2100,00 rsd

Milijan Jelić
  • Morava-suvo, stono, sa 14.5% alk

2900,00 rsd

  • Pinot grigio-suvo, stono, sa 13% alk

1900,00 rsd

Aleksandrović
  • Oplenac – suvo, sa 13% alk

1900,00 rsd

  • Harizma – suvo, sa 12% alk

2300,00 rsd

  • Trijumf – suvo, sa 13% alk

3000,00 rsd

  • Trjumf – barrique – suvo, sa 13.9% alk 

3200,00 rsd

Ibis
  • Muskat krokan – suvo, sa 13% alk

3200,00 rsd

Mihajlović
  • Tamjanika – suvo, sa 12% alk

1450,00 rsd

Ptk “ Ključ “ A.D.Kladovo
  • Duša Dunava – suvo, sa 13,67% alk  

1450,00 rsd

Spasić
  • Tamjanika – suvo, sa 13,1% alk  

2200,00 rsd

Kovačević
  • Chardonnay – suvo, sa 12% alk    

2350,00 rsd

  • Sauvignon -suvo, sa 13% alk

2350,00 rsd

  • Chardonnay - barrique - suvo sa 13,2% alk  

2900,00 rsd

Stemin
  • Panta rei – chardonnay – suvo sa 13.2% alk

1760,00 rsd

Restoran MIKA ALAS okupan svežinom reke Save čeka Vaš dolazak, kako bi Vam obezbedio ugodne trenutke odmora uz vrhunske specijalitete.

Ipak, ovaj restoran krije još neke tajne... Dođite, biće nam drago da ih podelimo sa Vama.

Radno vreme:
Svakog dana: 10:00 - 00:00

Adresa:
Stari Obrenovački put 14, Beograd

Telefoni za informacije i rezervacije:
+381 11 254 44 48
+381 11 354 09 09

Pišite nam:
mikaalas15@gmail.com

Designed by: profesionalci.rs