jelovnik

U bogatoj ponudi rečnih i morskih riba nalaze se: pastrmka, šaran, smuđ, som, losos, brancin, orada, škarpina, hobotnica, na više načina pripremljene lignje, dagnje... A u celom gradu, samo kod nas možete uživati u moruni i jesetri. Tu je još i veliki izbor jela po porudžbini i jela pripremljenih na eko-roštilju.

  • Srpski sir - 150 gr

  • Kajmak - 120 gr

  • Predjelo "Mika Alas" - 200 gr

  • Pršuta - 100 gr

  • Riblji marinat - 250 gr

  • Salata od lignji - 250 gr

  • Salata od plodova mora - 250 gr

  • Salata od hobotnice - 250 gr

  • Masline - 150 gr

  • Riblja pašteta - 1kg

  • Teletina ispod sača b.k. - por

  • Jagnjetina ispod sača b.k. - kg

  • Rižoto od morskih plodova

  • Morski plodovi na buzaru

  • Dagnje na buzaru

  • Omlet sa pečurkama

  • Omlet sa šunkom

  • Omlet sa sirom

  • Pohovan kačkavalj

  • Pečurke na žaru

  • Bela vešalica

  • Dimljena vešalica

  • Punjena vešalica

  • Rolovana vešalica

  • Svinjski ražnjići

  • Ćevapi

  • Pljeskavica

  • Pljeskavica na kajmaku

  • Domaća kobasica

  • Pileći ražnjići

  • Rolovana pileća džigerica

  • Dimljeni pileći batak

  • Punjeni svinjski file

  • Specijalitet restorana Mika Alas - Mesna plata za dve osobe

  • Riblja čorba

  • Teleća čorba

  • Krompir salata

  • Svež kupus

  • Šargarepa salata

  • "Bašta" salata

  • Ajvar salata

  • Kiseli kupus

  • Cvekla salata

  • Zelena salata

  • Mešana salata

  • Pečena paprika

  • Srpska paprika

  • Šopska salata

  • Krastavac salata

  • Paradajz salata

  • Grčka salata

  • Vitaminska salata

  • Paradajz sa sirom

  • Celer salata

  • Tarator salata

  • Ljuta papričica pečena komad

  • Ljuta papričica sveža komad

  • Mladi luk

  • Salata "Mika Alas" sa piletinom

  • Salata sa škampima

  • Salata sa tunjevinom

  • Pomfrit

  • Bareni krompir

  • Barena blitva

  • Bareni pirinač

  • Grilovano povrće

  • Dalmatinska garnitura

  • Smuđ orli - porcija

  • Smuđ "Romanov" - porcija

  • Smuđ fileti - kg

  • Smuđ 1 klasa (preko kilo) - kg

  • Smuđ  (do kilo) - kg

  • Som - kg

  • Som šnicle - kg

  • Fileti soma u susamu - kg

  • Šaran šnicle - kg

  • Kečiga - kg

  • Pastrmka

  • Fileti pastrmke - kg

  • Pastrmka lešo - kg

  • Pastrmka sa bademom - porcija

  • Dimljena pastrmka fileti - kg

  • Dimljeni šaran - kg

  • Mešana rečna riba za 2 osobe ( sveža pastrmka, 
    dimljeni šaran,  smuđ orli,i šnicle soma)

  • Jesetra - kg

  • Brancin - kg

  • Brancin I klasa - kg

  • Orada

  • Orada I klasa - kg

  • San Pjer fileti - kg

  • Losos fileti - kg

  • Škarpina - kg

  • Škarpina lešo - kg

  • Škampi - kg

  • Lignje na žaru - porcija

  • Pohovane lignje - porcija

  • Hobotnica na žaru - porcija

  • Mešana morska riba za 2 osobe
    (orada, škarpina, škampi lignje)

  • Palačinke sa orasima

  • Palačinke sa čokoladom

  • Palačinke sa džemom

  • Palačinke sa eurokremom

  • Palačinke u vinskom šatou za 2 osobe

  • Orasnica

  • Suva pita sa orasima

  • Srneća ledja

  • Sladoled - porcija

  • Voćna salata

  • Voćni kup

  • Sezonsko voće - porcija

  • Jagode sa šlagom

  • Tufahija

  • Voćna torta

  • Cheesecake

  • Split banana

  • Voćni kolač

  • Karadjordjeva šnicla

  • Bečka šnicla

  • Pariska šnicla

  • Natur šnicla

  • Medaljoni sa pečurkama

  • File minjon

  • File "Sultan"

  • Ramstek "Holstein"

  • Ramstek sa pečurkama

  • Biftek

  • Biber stek

  • Biftek "Sultan

  • Pileći stek

  • Srpski sir - 150g

  • Feta sir - 150g

  • Sjenički sir - 150g

  • Ovčji sir - 150g

  • Kozji sir - 150g

  • Kačkavalj - 150g

  • Sir sa plemenitim plesnima - 100g

  • Mešani sirevi - 250g

Restoran MIKA ALAS okupan svežinom reke Save čeka Vaš dolazak, kako bi Vam obezbedio ugodne trenutke odmora uz vrhunske specijalitete.

Ipak, ovaj restoran krije još neke tajne... Dođite, biće nam drago da ih podelimo sa Vama.

Radno vreme:
Svakog dana: 10:00 - 00:00

Adresa:
Stari Obrenovački put 14, Beograd

Telefoni za informacije i rezervacije:
+381 11 254 44 48
+381 11 354 09 09

Pišite nam:
mikaalas15@gmail.com

Designed by: profesionalci.rs